More


  Spectacol de marcă la premierea sportivilor anului 2013 de la LPS

  - Advertisement -

  picture-065

  Aseară, sala de sport “Gheorghe Gyurkan” din Satu Mare a găzduit festivitatea de sfârşit de an şi premierea celor mai buni sportivi de la Liceul cu Program Sportiv pe anul 2013. La acest eveniment au luat parte Dumitru Petre -inspector de specialitate, din partea DJST directorul Virgil Dragoş şi consilierii Daniel Pop, Alexandru Contraş, precum şi mulţi oameni de sport şi părinţi, iar sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare.

  După cuvântul de deschidere adresat celor prezenţi de directorul Ionel Păcurariu, care i-a felicitat pe sportivii de la LPS şi CSS pentru rezultatele obţinute în cursul acestui an, a avut loc un bogat şi variat program de colinde şi cântece de Crăciun, interpretat de un grup de elevi din clasele a II-a, a III-a şi a IV-a, pregătiţi de profesoarele Borcuti Georgeta, Cosma Mariana şi Brudaşca Florica. S-a trecut apoi la premierea sportivilor de la secţia de baschet masculin, pregătiţi de antrenorii Radu Armaziu şi Ovidiu Oros. După această premiere, am avut parte de dans modern, cu elevi din clasele V-VIII şi IX-XII, sub îndrumarea profesoarei Eniko Tarţa.

  Premierea a continuat cu fotbaliştii juniori A, B şi C, antrenaţi de Mihai Sabău, Dorel Ziman şi Dacian Nastai şi cu handbaliştii pregătiţi de Albert Kibedi. Apoi, trupa Break Dance, coordonată de profesoara Monica Varga, a încântat publicul prezent.

  A venit apoi rândul baschetbalistelor pregătite de Adriana Pricop şi a voleibalistelor antrenate de Ovidiu Groza. În programul serii s-a continuat cu un mini-concert de colinde, interpretate de un grup de elevi din clasa a V-a, profesor Raluca Sentoan. Au urmat scrimerii pregătiţi de Marcela Zsak şi Szabo Rudolf, jucătorii de tenis de masă – antrenor Aurica Roatiş. Nu puteau lipsi nici demonstraţiile de gimnastică-sărituri şi baschet-slam-dank, executate de un grup de elevi pregătiţi de Marius Butean şi Lavinia Năstruţ. Au urmat pugiliştii pregătiţi de Iosif Sandor, dar şi cei mai buni sportivi, componenţi ai loturilor naţionale şi medaliaţi la competiţiile naţionale şi internaţionale în 2013, la sporturi olimpice (atletism, antrenori Radu Achim şi Marius Glodean) şi neolimpice (şah, profesor Cătălin Ardelean).

  Dansatorii de la Stil Juniori, de la Palatul Copiilor, profesor Adriana Raţiu, au oferit şi ei un spectacol frumos. Elevii din clasele XI-XII – prof. Ardelean Anamaria, au colindat frumos, după care Godja Radu din clasa X A a interpretat Metalica-Enter Sadman.

  Şi în acest an, cel mai bun sportiv la neolimpice a fost Radu Doroş, de la secţia de şah, pregătit de Cătălin Ardelean, iar de la sporturi olimpice atletul antrenat de Radu Achim, Daniel Conţ. După cum era normal, cei doi antrenori au şi primit titlul de cei mai buni în anul 2013. Cătălin Ardelean nu a fost prezent la eveniment, aflându-se în Emiratele Arabe Unite la Campionatele Mondiale.

  A urmat un nou moment artistic, cu surorile Ştefania şi Hermina Hotca, de la Şcoala de Arte, pregătite de prof. Călin Keresteş, dar şi Tudor Toduţ, fost participant la X Factor.
  Cu rezultatele pe secţii sportive vom mai reveni în numerele următoare ale ziarului nostru.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare