More  Start în turneul internaţional Cupa Ardudului

  - Advertisement -

  Astăzi, cu începere de la ora 9.00, sala de sport a Liceului Tehnologic din Ardud este gazda unui eveniment sportiv de mare anvergură. Sportivi din nu mai puţin de nouă ţări, România, Italia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Serbia, Polonia, Ucraina şi Croaţia se vor întrece la turneul internaţional Cupa Ardudului la lupte. În total se anunţă un număr de peste 250 de sportivi, care cu oficiali, vor trece bine peste 300 de persoane. Aseară a avut loc şedinţa tehnică, unde a fost prezentat regulamentul, iar sportivii au trecut de proba cântarului. Cupa Ardudului a ajuns la cea de-a cincea ediţie, iar participanţii sunt din ce în ce mai numeroşi, iar turneul este cel mai important turneu din ţară.

  Organizatorii nu ar fi putut organiza această cupă dacă nu ar fi fost şi oameni cu suflet mare, care să se implice. Şi aici amintim Primăriile Ardud şi Satu Mare, Consiliului Judeţean şi Royal Costineşti pentru sprijinul acordat, iar primii trei clasaţi vor fi recompensaţi cu diplome, medalii şi premii speciale din partea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret.
  Aşadar, cu mic cu mare, Ardudul va respira astăzi lupte, iar sala se va dovedi a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de simpatizanţi ai acestui sport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts