More

  Tibi Csik: “Am vrea să începem pregătirile pe 10 ianuarie!”

  oli-1

  Chiar dacă oficial sezonul s-a încheiat după meciul de sâmbătă de la Târgu Mureş, jucătorii Olimpiei au mai efectuat câteva antrenamente de întreţinere şi în această săptămână.

  Antrenorul Tibi Csik spune că după şedinţa de pregătire de azi(n.r. vineri) se va decide dacă jucătorii vor intra efectiv în vacanţă, iar data reunirii lotului ar putea fi 10 ianuarie.  “Depinde şi de vreme , eu mi-aş dori să putem începe în jurul datei de 10 ianuarie pentru a putea face o pregătire foarte bună. Mai sînt de jucat opt meciuri din sezonul regulat şi eu cred că putem termina campionatul în zona play off-ului”, ne-a spus Tibi Csik care e convins că şi în prima parte a campionatului Olimpia putea strânge mai multe puncte.

  Am jucat bine la ASA şi din păcate n-am luat niciun punct. Apoi mai e remiza cu Motru, unde am ratat ocazia unei victorii. Sigur mai e şi meciul pierdut în prelungiri la Bistriţa…Dacă le adunam pe toate acum am fi clar mai aproape de podium” a mai spus Csik . Acesta a ţinut să le mulţumească suporterilor pentru sprijin . “ Am avut o medie foarte bună de spectatori, mai ales acasă. Sper că nu i-am dezamăgit şi că de la primăvară vor reveni alături de băieţi. “ a mai adăugat tehnicianul Olimpiei.

  Olimpia a încheiat sezonul de toamnă pe locul opt cu 18 puncte. La două puncte în urma celor de la Metalul Reşiţa, echipă ce se află pe ultimul loc de play-off.

  Galben-albaştrii au jucat şase partide pe teren propriu reuşind să câştige trei iar trei meciuri s-au încheiat la egalitate. În schimb în deplasare trupa lui Csik a avut opt meciuri din care a cîştigat unul, la Arad, şi a remizat la Slatina, Reşiţa şi FC U Craiova. Patru înfrîngeri stau în dreptul echipei noastre, cea mai drastică, 0-3 la Râmnicu Vâlcea.

  Interesant e că într-un clasament al echipelor din zona play-out-ului, Olimpia are nouă puncte.Tot nouă puncte au strâns elevii lui Csik şi din duelurile cu primele şase clasate!
  Le dorim vacanţă plăcută jucătorilor şi antrenorilor de la Olimpia… Cu siguranţă însă că iubitorii fotbalului îi vor putea revedea pe galben-albaştri şi la tradiţionalele deja turnee de fotbal în sală ce vor avea loc la final de an în Satu Mare…
  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE