More  Tineri prinși cu petarde pentru comercializare

  - Advertisement -
  Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectorului de Poliție al Județului (IPJ) Sălaj şi de la Secția de Poliție Rurală Sărmășag au prins în flagrant, în timpul unor acţiuni organizate în data de 10 decembrie a.c. pe raza localităților Sărmășag și Chieșd, trei tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, care cumpăraseră, fără drept, cantitatea de 541 cutii cu petarde, pe care intenționau să le comercializeze.
  De asemenea, în 11 decembrie, poliţiştii din cadrul aceluiaşi birou, împreună cu agenţii de ordine publică de la Poliţia Şimleu Silvaniei au prins în flagrant un tânăr de 17 ani, din localitatea Bădăcin, care a procurat şi deţinut fără drept cantitatea de 135 cutii cu petarde, în scopul comercializării.
  Nu în ultimul rând, poliţiştii din comuna Meseşenii de Jos au prins, marţi, în flagrant un tânăr de 14 ani din localitate, care a folosit articole pirotehnice, respectiv petarde. Poliţiştii au găsit asupra acestuia 62 bucăţi petarde.
  În toate cele trei cazuri, petardele au fost ridicate în vederea confiscării şi s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept (art. 37, alin. 3, din Legea 126/1995).
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts