More


  Un meci pentru locul şase

  =

  baschet

  Astăzi(n.r. miercuri), la ora 13.00, sala LPS găzduieşte un nou meci de baschet, din cadrul etapei a 13-a a Ligii Naţionale. CSM Satu Mare, locul şapte, întâlneşte Rapid Bucureşti, locul zece.

  În cazul unei victorii, echipa pregătită de Petru Eleş poate urca pe locul şase, înaintea ultimei întâlniri din acest tur, de sâmbătă, la Arad, cu ICIM. După ce a suferit prima înfrângere pe teren propriu, sâmbătă cu CSU Alba Iulia, CSM porneşte ca favorită în partida de astăzi cu Rapid. De-a lungul confruntărilor dintre cele două combatante, bucureştencele au pus ceva probleme, însă CSM nu a pierdut nici un meci în faţa Rapidului.

  În ceea ce priveşte lotul de jucătoare, antrenorul grupării sătmărene se poate baza pe întreaga garnitură. „Mi-aş dori să terminăm cu o victorie meciurile de pe teren propriu din acest tur, mai ales că în condiţiile date este o mini-performanţă. Calculasem să obţinem şase victorii în tur, dar o putem obţine şi pe cea de-a şaptea, ceea ce nu poate decât să mă bucure“, a declarat Petru Eleş.

  Meciul a fost programat la ora 13.00, la cererea oaspetelor de azi, care după meci se vor întoarce la Bucureşti cu trenul.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img