More


  Vladimir Mihai a câştigat Memorialul „Vali Pădureanu“

  =

  table

  Ca şi în fiecare an, Friend’s Caffe a organizat tradiţionalul turneu de table din preajma Sărbătorilor de Iarnă, Memorialul Vali Pădureanu. Cu această ocazie s-a bătut şi recordul de participare, 60 de împătimiţi ai zarurilor fiind înscrişi la concurs. O competiţie însă, între prieteni, la un pahar de vorbă, care a durat până noaptea târziu. Au fost premiaţi primii patru clasaţi, iar organizatorul, Norbert Reimer, a încercat să ofere premii cât mai consistente.

  Primul loc a primit un televizor modern. Este vorba despre Vladimir Mihai, care a gestionat cel mai bine zarurile şi a făcut cele mai bune mutări. Acesta l-a învins în finală pe Dan Moşneguţu, care s-a ales cu o imprimantă, podiumul fiind completat de Bogdan Maxim, care a primit un voucher la o pizzerie. Ultimul loc premiat, cu 100 de lei, locul patru i-a revenit unui alt împătimit al „tablelor“, care are o mulţime de turnee câştigate la Friend’s Caffe, Sebastian Nemet.

  Pe această cale, organizatorii doresc să mulţumească tuturor celor care au fost prezenţi la această ediţie, dar şi pe parcursul întregului an, alături de urările tradiţionale „Crăciun Fericit“ şi un An Nou plin de bucurii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img