More


  Kovacs şi Mazilu în cantonament la Băile Felix

  - Advertisement -

  În perioada 20-26 ianuarie, doi dintre arbitrii de valoare din judeţul nostru, Istvan Kovacs şi Ovidiu Mazilu, au participat la un stagiu de pregătire la Băile Felix.
  De menţionat că acest cantonament a fost organizat din proprie iniţiativă. Sătmărenii au efectuat câte două antrenamente zilnice, unul dimineaţa şi unul după-masă, în mare parte alergări, analiza unor faze video, teorie şi recuperare.

  Miercuri, cei doi s-au deplasat în Ungaria, lângă Debrecen, unde au oficiat partida amicală dintre Olimpia Satu Mare şi FC Botoşani. Adică în prima repriză a arbitrat ecusonul FIFA, iar în a doua arbitrul care se pregăteşte cu lotul de Liga 1.

  Între 9 şi 16 februarie, se va desfăşura cursul de iarnă pentru arbitri din primul eşalon, posibil la Braşov. Acolo va avea loc cursul de instruire 2014, dar şi testările fizice şi teoretice, unde vor participa şi cei doi.

  Vă reamintim că partea a doua a campionatului 2013-2014 din Liga 1, care va avea şi arbitri adiţionali, este programată să înceapă pe 21 februarie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare