Circulaţia pe autostrăzile A2 Bucureşti – Lehliu şi A3 a fost deschisă. 105 trenuri sunt anulate1

Circulaţia pe autostrăzile A3 şi A2 Bucureşti – Lehliu, închisă de sâmbătă, a fost redeschisă marţi dimineaţă, iar în continuare se intervine pentru îndepărtarea zăpezii pe tronsonul Lehliu – Drajna. Traficul feroviar este deschis, marţi, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restricţii de circulaţie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei “CFR”.

Circulaţia pe autostrăzile A2 Bucureşti – Lehliu şi A3 a fost deschisă

Circulaţia pe autostrăzile A3 şi A2 Bucureşti – Lehliu, închisă de sâmbătă, a fost redeschisă marţi dimineaţă, iar în continuare se intervine pentru îndepărtarea zăpezii pe tronsonul Lehliu – Drajna.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), circulaţia pe autostrada A2 Bucureşti – Lehliu a fost deschisă marţi, de la ora 08.30, pentru toate categoriile de vehicule.

De asemenea, de la ora 9.00 a fost deschisă circulaţia şi pe autostrada A3, între Centura Bucureşti şi Ploieşti.

Traficul a fost deschis marţi dimineaţă şi pe DN 22 intersecţie DN 22D – limită judeţ Constanţa, DN 22F Horia – Nalbant, DN 22D Măcin – Horia, DN 2 limită judeţ Ialomiţa – Focşani, DN 1B limită judeţ Prahova – intersecţie DN 2, DN 2N Dumbrăveni – Jitia, DN 23A Focşani – Ciorăşti, DN 10 şi DN 22A.

Pe DN 2C, DN 2B, DN 3 Lehliu – Călăraşi şi DN 3A limită judeţ Drajna – Feteşti, circulaţia a fost deschisă pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată sub 7,5 tone.

Circulaţia pe A1 Bucureşti – Piteşti, A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe A2, pe tronsonul Bucureşti – Feteşti, a fost închisă sâmbătă, din cauza ninsorii şi a viscolului.

Traficul pe autostrada A1 a fost redeschis luni dimineaţă.

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele, cu restricţii pe zece linii. 105 trenuri sunt anulate

Traficul feroviar este deschis, marţi, pe toate magistralele, dar pe zece linii sunt restricţii de circulaţie, iar 105 trenuri sunt anulate, potrivit companiei “CFR”.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, dar circulaţia trenurilor este adaptată la condiţii meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit situaţiei centralizate până la ora 06.20, circulaţia este restricţionată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe zece linii, respectiv Brăila – Făurei-Buzău, Bucureşti Nord – Urziceni, Goleşti – Chitila, Iaşi – Buhăieşti, Mărăşeşti – Tecuci-Barbosi, Ploieşti – Râmnicu Sărat-Adjud, Ploieşti Sud-Armăşeşti, Urziceni – Făurei, Urziceni – Slobozia şi Vereşti – Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje.

În trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, decizia luată de operatorii feroviari fiind necesară întrucât în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs. Trenurile aflate în circulaţie asigură legătura pe calea ferată cu toate judeţele, a precizat sursa citată.

Echipele de intervenţie patrulează cu utilaje pentru deszăpezire pe toate secţiile de cale ferată din judeţele afectate de viscol, iar în gări şi la intrările în staţii, personalul feroviar curăţă liniile şi macazurile.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts