More

  Alexandru Dedu şi-a prezentat programul pentru candidatura FRH

  handbal

  Unul dintre marii sportivi pe care l-a dat handbalul românesc, Alexandru Dedu s-a aflat ieri la Satu Mare. Aflat într-un periplu prin România, Dedu, unul dintre candidaţii la preşedinţia FRH, a venit în oraşul nostru pentru a-şi prezenta programul.

  Aşadar, în cabinetul primarului Dorel Coica, alături de antrenorii sătmăreni Ciprian Mărieş şi Dan Sebastian, Alexandru Dedu a răspuns întrebărilor puse de presa locală.
  Programul este unul stufos, foarte bine elaborat, care urmăreşte revigorarea acestui sport. „Pe site-ul personal www.alexandrudedu.ro am afişat întreg proiectul pe care doresc să îl aplic dacă voi ajunge preşedintele FRH. Am un proiect de marketing foarte clar. În mare, doresc să atrag spectatorii spre handbal, omul să se simtă bine când vine la un meci. Aş dori introducerea marketingului în acest sport, pentru o mai bună promovare şi bineînţeles, lărgirea ariei de selecţii“, a spus Dedu.

  Fostul internaţional a vorbit şi despre sportivii străini din campionatul nostru. „Să ştiţi că în Liga Naţională, salariile de aici sunt unele dintre cele mai mari din Europa. Echipele ar trebui să mizeze pe aducerea de jucători străini de valoare, care au jucat la nivel foarte înalt, cu 20-30 de selecţii la echipa naţională“, a completat preşedintele Ligii Profesioniste de Handbal.

  Arbitrii şi creşterea acestora este un alt aspect luat în vizorul acestuia. Principalii candidaţi la şefia FRH, alegeri ce vor avea loc pe 27 ianuarie, sunt Alexandru Dedu, Cristian Gaţu (preşedinte FRH din 1996) şi Remus Drăgănescu. În cazul în care va câştiga, Dedu doreşte ca Cristian Gaţu să devină preşedinte de onoare.

  La alegerile forului, din Satu Mare vor participa reprezentanţi de la trei structuri: CSM, LPS şi CS ADEP.

  Ieri, înainte de conferinţa de presă, Alexandru Dedu a fost în vizită la preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef, la prefectul Eugeniu Avram, dar s-a întâlnit şi cu reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal.
  Daniel Chiorean 

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE