More

    Cantonament la Ocna Şugatag pentru jucătorii Olimpiei

    olimpia

    Începutul de an a adus şi prima şedinţă de lucru în ceea ce priveşte echipa „fanion“ a oraşului, FC Olimpia. Astfel, ieri(n.r. vineri), conducerea Olimpiei s-a întâlnit cu toţi antrenorii, atât de la juniori cât şi de la prima echipă pentru a întocmi un program pentru perioada următoare. Astfel, preşedintele Dan Băbuţ, preşedintele Consiliului Administrativ Ioan Câmpean şi Ştefan Szilagyi, membru în C.A., au discutat despre perioada de pregătire dinaintea startului returului Ligii a II-a, care este programat pe 1 martie.

    Astfel, reunirea Olimpiei este programată pe 8 ianuarie de la ora 10.00, la stadionul municipal, când se vor fixa datele pentru vizitele medicale ale fotbaliştilor. În ceea ce priveşte cantonamentul din această iarnă, lotul va pleca pe 26 ianuarie spre Ocna Şugatag, de unde se vor întoarce pe 2 februarie. Atunci urmează să joace un amical cu FC Baia Mare. Juniorii A pregătiţi de Cristian Popa şi juniorii B ai lui Ioan Dragomir vor intra în cantonament pe 2 februarie, până pe 8, în aceeaşi staţiune Ocna Şugatag.

    Pentru echipa de seniori va urma un al doilea cantonament, presărat cu mai multe partide amicale, undeva din 10 februarie. Se doreşte aducerea unor echipe la Satu Mare, pentru partide de pregătire, însă în cazul în care condiţiile meteo vor fi potrivnice, Olimpia va disputa amicalele la Salonta sau în Ungaria, pe teren sintetic.

    În ceea ce priveşte stabilirea jucătorilor care vor evolua în retur la Satu Mare, se vorbeşte despre unele plecări sau noi transferuri, însă când se vor concretiza aceste aspecte vom reveni cu noi detalii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE