More


  Cinemateca de weekend, la Biblioteca Judeţeană ”Ioniţă Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj

  - Advertisement -
  3
  Pentru a atrage cât mai multă lume la bibliotecă, în special copii, la sediul Bibliotecii Judeţene ”Ioniţă Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj au loc tot felul de activități. Astfel, în fiecare zi de marţi, în intervalul orar 10.00 – 11.00 şi 16.00 – 17.00, Secţia pentru copii găzduieşte piese de teatru şi lecturi din piese, iar în fiecare zi de joi, copiii sunt aşteptaţi la ”Pocalul cunoaşterii”. Vineri, începând cu ora 18.00, în Sala de lectură are loc cinemateca de weekend – destinată în special pentru elevii din clasele I – VIII, unde pot fi urmărite filme din bibliografia şcolară.
  De asemenea, Biblioteca Judeţeană ”Ioniţă Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj organizează cursuri gratuite de iniţiere IT pentru tineri şi adulţi. Aceste cursuri vor avea loc la Centrul de formare, în mansardă, şi se vor desfăşura cu programare în fiecare zi de luni, în intervalul orar 10.00 – 11.00, respectiv 15.00 – 16.00, în funcţie de numărul de cursanţi. Persoanele care doresc să urmeze astfel de cursuri se pot înscrie la sediul bibliotecii, situat în Piaţa Iuliu Maniu, din Zalău.
  În această perioadă se fac înscrieri și pentru cursurile ”Digitales” – formare pentru toate categoriile de public. Următorul curs va vea loc în perioada 9 – 11 martie 2014.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare