More


  Ciprian Brata ar putea ajunge la „U“ Cluj

  - Advertisement -

  brata

  Unul dintre jucătorii sătmăreni din Liga 1 îşi poate relansa cariera din retur. Este vorba despre mijlocaşul stânga de la Pandurii Tg. Jiu, Ciprian Brata. Se pare că jucătorul format la Satu Mare este dorit de U Cluj. În turul de campionat Ciprian Brata a fost împrumutat la Corona Braşov, dar formaţia de sub Tâmpa întâmpină mari probleme financiare, iar jucătorii au restanţe salariale de mai multe luni.

  Brata este în continuare împrumutat de gorjeni la Corona Braşov, unde a avut o primă parte a sezonului bună, însă Pandurii doresc să-l direcţioneze spre Universitatea. Se pare că fotbalistul ar fi de acord cu această mutare. „Pot spune că mi-aş putea relansa cariera la Cluj. Vlad Munteanu este un antrenor tânăr, cu aspiraţii, care doreşte performanţă. Dacă cele două cluburi se vor înţelege, nu am nici o problemă să joc la Universitatea“, a completat Brata.

  În cele 12 partide în care sătmăreanul a evoluat în prima parte a sezonului 2013-2014, Brata a reuşit un gol şi două pase decisive. Sătmăreanul ar putea să îl aibă coleg pe Călin Cristea, tot de la Pandurii, care este foarte aproape să se despartă de gruparea gorjeană.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img