More

  CSM Satu Mare nu are adversari pentru amicale

  Secţia de handbal de la CSM Satu Mare s-a reunit săptămâna trecută, pentru a se pregăti în vederea startului returului Diviziei A, de pe 26 ianuarie.

  Cei 17 jucători din lotul echipei sătmărene au un ciclu de antrenamente bine stabilit (2-2-1-2-2-1, cu ziua de duminică liberă). Conform celor spuse de antrenorul Nicolae Istrate (foto) sportivii sunt apţi, se pregătesc aşa cum trebuie. Clipea şi Chira au revenit, ultimul s-a întors din Franţa, unde a dat probe de joc şi unde ar putea să evolueze de la vară.

  Totuşi, echipa se confruntă cu o problemă. Staff-ul tehnic nu a găsit adversari pentru partide amicale, mai ales că returul bate la uşă. Echipele de juniori încep sâmbătă campionatul, iar Oradea, Cluj, Nyirbator şi altele se vor afla la sfârşitul săptămânii la diferite turnee sau amicale. Tocmai de aceea, handbaliştii vor juca sâmbătă un „meci şcoală“, pentru a se închega relaţiile de joc şi pentru a se reacomoda cu mingea.

  Referitor la revenirea lui Janos Olah la echipă, nu se ştie nimic concret, jucătorul şi conducerea clubului urmând să poarte o discuţie referitoare la acest aspect.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE