More

  Cu gândul doar la victorie!

  baschet

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare pornesc ca favorite în partida de azi de la ora 12 de la Târgu Mureş. Cu un lot mult mai valoros şi cu o situaţie mult mai bună în clasament, echipa antrenată de Petru Eleş speră să obţină a 9-a victorie în acest sezon şi să rămână pe locurile de play-off.

  Nova Vita Târgu Mureş a obţinut etapa trecută prima victorie din acest sezon, cu SCM Craiova, şi a pasat practic lanterna roşie în curtea oltencelor. Chiar şi în aceste condiţii în care mureşencele vin cu un moral bun, antrenorul CSM-ului, Petru Eleş, e convins că dacă fetele vor trata cu maximă seriozitate partida atunci victoria nu poate să ne scape.

  La conferinţa de presă de vineri, Petru Eleş a ţinut să menţioneze că „nu va fi un meci uşor, chiar dacă întâlnim una dintre codaşele clasamentului. Sperăm să ne întoarcem de la Tg. Mureş cu o victorie. Fetele nu sunt în cea mai bună formă fizică, iar Caila Desroche nu este refăcută complet, dar s-ar putea să joace.“

  Din lot mai fac parte pe lângă Caila Desroches, Andreea Orosz, Monica Ivan, Eniko Laza, Bianca Voica, Mihaela Adi, Anita Nagy, Cristiana Cutaş, Tabytha Wampler şi Kortny Jones.

  CSM Satu Mare ocupă poziţia a 6-a a clasamentului cu opt victorii şi şapte înfrîngeri. În tur fetele noastre au învins fără emoţii Nova Vita cu 63-43 după un meci în care în ultimul sfert antrenorul Eleş şi-a permis luxul să joace mai mult cu junioarele.
  Partida de la Târgu Mureş va fi arbitrată de sibienii Ciprian Stoica şi Traian Stoia. Comisar FRB: Marian Oprea din Braşov.
  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE