More

  Denisa Mocar, desemnată cea mai sexy voleibalistă din ţară

  mocar

  În urmă cu puţin timp scriam că voleibalista de la CSM Satu Mare-CS ADEP, Denisa Mocar, a intrat în topul celor mai sexy jucătoare la fileu din ţară. Pe site-ul www.stiridesport.ro, cele mai frumoase şase voleibaliste din ţară au putut fi votate. Este vorba despre Denisa Viloiu (CS Volei Alba Blaj), Ioana Maria Baciu (Dinamo București), Ana-Maria Grigoriu (CSM București), Sânziana Motroc (Rapid), Anca Ioana Martin (retrasă din activitate) și Denisa Mocar (Satu Mare).

  Atunci sportiva pregătită de Adrian Pricop se afla pe locul doi, cu 24% din voturi. Iată însă că voturile s-au încheiat iar Denisa a câştigat concursul de frumuseţe.

  Voleibalista a primit 34.04% din totalul de voturi, câştigând la mustaţă confruntarea cu Sânziana Motroc de la Rapid, care a strâns 33.15% din sufragii. „Nu mă aşteptam să câştig acest concurs, dar sunt foarte bucuroasă. Sunt fericită că voi deveni mai cunoscută, este o bună reclamă şi pentru echipă. Referitor dacă aş urma o carieră în domeniul modei sau a revistelor, eu îmi doresc să fac sport de performanţă“, a spus Denisa Mocar.

  Vă reamintim că Denisa Mocar evoluează pe postul de ridicător la CSM-CS ADEP, joacă în Divizia A 2 la gruparea sătmăreană care se menţine pe locul doi în seria Vest.
  Daniel C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE