More


  GNV şi-a premiat „Superlativele anului 2013“

  - Advertisement -

  dacian-nastai

  Ediție maraton aseară a emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV. Ocupanții primelor două locuri în topul Superlativele anului 2013 în sportul sătmărean au fost invitații emisiunii realizate de Florin Mureșan. Pe rînd, Milu Petric, Tudor Barbul, Dacian Nastai, Alexandra Șerbănoiu, Vlad Bujor, Claudiu Ciocotișan și Zsolt Lupcsa au fost premiați pentru performanțele lor, în vreme ce Leinard Berei, Tibi Csik, Marian Halas , Bogdan Tripon sau Denis Lemac au absentat motivat.

  ”Vă mulțumesc și le mulțumesc celor care m-au votat . Sincer, e o onoare pentru mine că am fost declarat cel mai bun antrenor al Ligii a 4-a”, a spus Milu Petric, cel care are cinci promovări la activ în liga a 3-a.

  ”E primul an în care am activat la nivelul ligii a 4-a și mă bucur că am ieșit pe locul doi. A fost un an bun, am luat Cupa României cu Talna Orașu Nou și acum suntem pe doi în lupta pentru titlu. Suntem o familie și încercăm la acest nivel să facem performanță îmbinând elementul local cu jucători cu care am mai lucrat la LPS”, a declarat Dacian Nastai.
  Untitled-1 ”Un an deosebit am avut cu 26 de medalii cucerite. Practic la nivel de copii și juniori dominăm luptele în România. Iar Leinard Berei e clar un fenomen de care trebuie să avem grijă. E un băiat extraordinar cu șanse mari de a deveni un mare campion”, a punctat Tudor Barbul, votat ca antrenorul anului, în vreme ce oarecum surprinzător, Leinard Berei a câștigat titlul de sportivul anului. ”Probabil că și povestea lui de viață a impresionat. E un mare câștig pentru societate și pentru sport acest Berei” a mai spus Barbul.

  ”E oarecum un semn de normalitate că o femeie a ajuns să fie votată în topul celor mai buni arbitri din liga a 4-a. Fac totul din pasiune și țin să mulțumesc familiei pentru sprijin”, a spus Alexandra Șerbănoiu (ex Petreuș) care și-ar dori ca în acest an să promoveze la nivelul ligii a 3-a. Alexandra Șerbănoiu a ocupat locul doi în clasamentul arbitrilor de liga a 4-a.

  ”Arbitrajul pentru mine e doar un hobby. Am început tîrziu să arbitrez și nu mai am șanse de promovare însă îmi place mult atmosfera de la nivelul ligii a 4-a. Iar când faci din pasiune ceva nu are cum să nu-ți iasă bine” a amintit Zsolt Lupcsa, arbitrul anului în liga a 4-a.

  Cu siguranță cel mai emoționat invitat a fost atacantul șvabilor din Cămin, Claudiu Ciocotișan. Prezent pentru prima oară într-un studio TV, acesta a ținut să le mulțumească în primul rând celor care l-au votat și apoi colegilor de la Cămin. ” Joc de la 9 ani la această echipă și pot spune că acum mi s-a împlinit un vis. Am ajuns în lotul lărgit al Olimpiei în această iarnă, sunt fericit că evoluțiile bune i-au făcut pe oficialii echipei fanion să-mi dea o șansă. De care vreau să profit la maxim” a declarat jucătorul anului în liga a 4-a, Claudiu Ciocotișan.

  În această săptămână vom publica interviurile cu premianții anului 2013 din sportul sătmărean. Vă mulțumim pentru voturi și promitem că GNV va continua să aducă în atenția dvs. și alte sondaje legate de sportul sătmărean!
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img