More


  În Zalău se circulă fără probleme pe toate străzile

  - Advertisement -
  SC Citadin SRL, firmă aflată în subordinea Primăriei Zalău, este pregătită pentru deszăpezire pe toate străzile din oraș, la ora actuală circulația rutieră desfășurându-se normal.
  Deși a nins și la Zalău, deocamdată ninsoarea nu a dat de furcă angajaților, iar stocurile de material antiderapant sunt mai mult decât suficiente: circa 700 de tone de nisip, 150 de tone de sare și 5 tone de clorură de calciu. Aceasta din urmă se folosește exclusiv pentru intervenții la zona reabilitată a trotuarului de pe bulevard, de la agenția CFR Zalău până la intrarea în parcul central al orașului.
  Trebuie precizat faptul că firma Citadin, cea care se ocupă de deszăpezirea drumurilor de pe raza municipiului Zalău, va interveni, în prima fază, pentru deblocarea intrărilor și ieșirilor din municipiu, apoi pentru deszăpezirea căilor de acces spre spitale, a căilor de acces spre instituții publice și unități de învățământ, pe traseele liniilor de transport public în comun, pe principalele artere de circulație din oraș și abia la sfârșit în cartiere sau pe aleile lăturalnice.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img