Industria textilă ”duce greul” locurilor de muncă din SălajDin cele 60 de locuri de muncă vacante, jumătate sunt pentru confecționeri îmbrăcăminte

Conform datelor oficiale ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj, agenții econimici care își desfășoară activitatea pe raza judeţului Sălaj au scos la concurs 60 de posturi vacante. Dintre acestea doar 4 posturi sunt destinate absolvenţilor de studii superioare, iar 30 sunt destinate pentru cei care au experiență în confecții.
Meseriile cele mai căutate sunt cele de confecţioner ansamblor articole din textile şi muncitor necalificat. În servicii sunt libere 13 posturi pentru şofer autocamion/maşină de mare tonaj, inginer automatist, manipulant mărfuri, operator calculator, electrician şi instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze. În turism este nevoie de un agent de turism, iar în industria alimentară și comerț sunt vacante 10 posturi (în meserii precum ospătar, bucătar, femeie de serviciu, şofer autocamion/mașină de mare tonaj, gestionar depozit şi vânzător).
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts