Iorgulescu: Auditul efectuat la LPF a arătat unele nereguli comise de vechea conducere6

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale a LPF, că în urma auditului efectuat s-au descoperit unele nereguli în cadrul instituţiei, nu majore, precizând că le va pune la dispoziţia organelor competente în cazul în care i se va solicitat acest lucru.

“Am informat membrii de rezultatele auditului făcut la Ligă. Nu pot să spun că sunt nereguli majore. Sunt nereguli şi dacă suntem solicitaţi de un organ competent le putem pune la dispoziţie, dar nu sunt majore. Ca o stare generală, nu sunt probleme. S-a făcut inventarierea, s-a făcut evaluarea clădirii… Deci lucruri care nu erau în obişnuinţa celorlalţi le-am făcut noi”, a spus Iorgulescu.

După ce a câştigat în noiembrie alegereile pentru preşedinţia LPF, învingându-l pe fostul conducător Dumitru Dragomir, Iorgulescu a anunţat că va solicita un audit pentru a vedea care este situaţia financiară a forului.

Adunarea Generală a LPF a avut loc, luni, la sediul LPF, în prezenţa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, invitat de Gino Iorgulescu.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts