More

  Katy Perry, foarte foarte sexy

  7

  Desi a promis ca va ramane o fata cuminte, Katy Perry isi etaleaza fizicul de exceptie cu accent pe sani pe coperta noului numar GQ unde foloseste alte cateva clisee sexuale pentru a atrage atentia barbatilor.

  Katy Perry a declarat intr-un interviu de la finalul anului trecut ca va poza foarte sexy si va arata piele numai cand va simti ca este absolut necesar si ca nu prea intelege de ce toata lumea pozeaza goala in ultima vreme. Artista a lasat sa se inteleaga ca muzica ei este indeajuns de puternica deocamdata si ca va aparea din nou cu putine haine cand va avea nevoie sa atraga atentia asupra ei.

  Interviul respectiv a fost publicat in luna octombrie iar pentru numarul de februarie GQ, Katy a renuntat deja la haine, calareste un extinctor intr-un mod destul de senzual si isi etaleaza bijuteriile intr-un costum de baie pin-up pe coperta faimoasei reviste.

  Cantareata de 29 de ani vorbeste despre cum si-a pierdut virginitatea la 16 ani intr-un Volvo, povesteste ca nu si-a facut vreo operatie estetica pana acum si cum s-a rugat la Dumnezeu sa ii dea sani mari si s-a trezit cu o pereche uriasa

  Katy are toate motivele sa petreaca, sa fie fericita si sa-si arunce hainele de bucurie. Tocmai a bifat un nou no.1 cu “Dark Horse“, are o relatie minunata cu John Mayer si o colaborare muzicala cu el – Who you love – si pregateste turneul mondial PRISM ce va cuceri toata lumea printr-o scena in forma piramidala.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE