More


  Meci „şcoală“ pentru Olimpia

  - Advertisement -

  oli

  După ce lotul Olimpiei s-a reunit în urmă cu o săptămână, ieri, la Dara, formaţia sătmăreană a susţinut un meci „şcoală“, primul din acest an.

  Antrenorii au alcătuit trei echipe, care au jucat câte 30 de minute pe un teren care arăta destul de bine. La acest meci am văzut câţiva jucători veniţi în probe la Olimpia. Este vorba despre Bogdan Ţoca, Andrei Sulea şi Ovidiu Pop de la Salonta, Vasile Deac din Baia Mare şi Sebastian Remeş din Oradea. Tot atunci am aflat că Olimpia nu va mai efectua cantonamentul la Ocna Şugatag, astfel, pe 26 ianuarie, urmând să pornească spre Băile 1 Mai. Decizia vine după consultări între staff-ul tehnic şi conducerea clubului, referitoare la condiţiile superioare din judeţul Bihor. Miercuri vor susţine un amical la Salonta, cu formaţia de primă ligă, unde evoluează şi sătmărenii Tincu şi Curileac, FC Botoşani, echipă care se va afla în cantonament la Băile Felix.

  Conform unor speculaţii, patru jucători nu mai intră în calcule pentru acest retur. Este vorba despre Flavian Moş, Adrian Marinaş, Cristian Molnar şi Eugen Hanus. Se pare că aceştia sunt liberi să îşi caute alte angajamente.

  Până vor pleca în cantonament, jucătorii îşi continuă antrenamentele, urmând ca sâmbătă, de la ora 11.00, să susţină un nou amical, cel mai probabil cu Someşul Oar, pe terenul din Dara sau Odoreu.

  „Până acum băieţii s-au mişcat bine, la antrenamente, nu am avut probleme. Înafară de Zsiga, care încă se recuperează după operaţie, în rest nu sunt probleme. Vom pleca în cantonament la Băile 1 Mai, iar în 22 ianuarie vom susţine un amical cu FC Botoşani, restul băieţilor vor pleca în Ungaria şi vor juca la Nyirbator. Referitor la noii veniţi, vom vedea cum evoluează pregătirea lor şi vom lua o decizie ulterior. Despre plecări, deocamdată sunt vehiculate câteva nume, doar speculativ. Până vom pleca în cantonament, împreună cu restul antrenorilor vom definitiva în proporţie de 80-90% lotul. Am dori un lot de 25 de jucători, acum sunt 36“, a spus Tiberiu Csik.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img