More


  Michael Schumacher ar putea rămâne în stare vegetativă pentru tot restul vieţii

  - Advertisement -

  7

  Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher ar suferi de sindromul apalic, adică ar urma să rămână în stare vegetativă pentru tot restul vieţii, susţine site-ul austriac news.at.‘Accidentul l-ar putea lăsa într-o stare vegetativă permanentă, cunoscută în lumea medicală drept ‘sindrom apalic”’, notează sursa.

  Această teorie este confirmată şi de profesorul neurolog Jean-Marc Orgogozo, de la Universitatea din Bordeaux. ”Şansele ca Schumacher să îşi revină sunt mai mici cu fiecare zi care trece”, a declarat Orgogozo.

  Practic, chiar dacă medicii din Grenoble îl vor scoate din comă indusă pe Schumacher, acesta nu va fi în stare să vorbească, să meargă sau să se hrănească singur, notează sursa.

  De altfel, news.at scrie că scoaterea din comă indusă ar putea să nu aibă aproape niciun efect asupra lui Schumacher, starea lui urmând să fie similară celei din prezent.

  Sindromul apalic apare la pacienţii cu traumatisme cerebrale grave, nu există un tratament pentru această boală şi sunt şanse de recuperare de sub 50%.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare