Ne concentrăm pe campionat!baschet

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au părăsit Cupa României după o dublă înfrîngere în sferturi la Alexandria în faţa celor de la BC Teleorman.

După un meci tur pierdut joi seara cu 82-51 şi în care am avut parte de un arbitraj scandalos, ieri la prânz gazdele s-au impus din nou cu 79-53. “N-am mai vrut să-şi bată joc de noi arbitrii şi am decis să începem meciul cu rezervele şi cu junioara Diana Moldoveanu în teren. Ca să-şi facă diferenţa din start şi să putem să ne facem şi noi jocul măcar în sfertul doi şi trei. Cît am jucat cu primul cinci rezultatul a fost egal şi asta spune multe. Ne concentrăm pe campionat “, spune antrenorul Petru Eleş. Acesta recunoaşte că a vrut la un moment dat în primul meci să scoată echipa de pe teren, dar până la urmă din respect pentru competiţie nu a mai recurs la această formă de protest.

În partida de ieri americancele Wampler şi Jones au fost cele mai bune marcatoare ale CSM-ului cu 17 şi respectiv 12 reuşite. Orosz a jucat mai puţin şi şi-a trecut în cont doar două puncte, în vreme ce Laza 7 puncte , Nagy şi Ivan cu 4 puncte, Voica -3, Cutaş şi Adi cu 2 au completat lista marcatoarelor. Vă reamintim că în meciul de joi seara Andreea Orosz a fost cea mai bună jucătoare a CSM-ului , cu 17 puncte marcate. Wampler-8( 11 recuperări), Laza-6, Jones.9, Adi- 5., Cutaș. Ivan- 6, Voica, Moldoveanu și Nagy au mai evoluat pentru echipa noastră. De la Alexandria principalele marcatoare au fost: Principe-21, Voicu-18, Șipoș-13, Smith-7.

Pentru CSM Satu Mare urmează primul meci din retur, sâmbătă viitoare la sala LPS cu CSM Oradea.

Altfel, derby-ul sferturilor se joacă astăzi de la ora 21 ( Digisport2) între BC ICIM Arad şi CS U Alba Iulia. În tur Alba Iulia s-a impus cu 77-72.

În celelalte două sferturi CSM Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe pornesc favorite în faţa celor de la Olimpia Braşov şi Danzio Timişoara.
Cristian Stan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts