More


  Olimpia intră în cantonament la Băile 1 Mai

  - Advertisement -

  Astăzi, în jurul orei 14.00, după antrenament şi după ce vor servi masa, jucătorii Olimpiei vor porni spre Băile 1 Mai, unde vor intra în cantonament. Practic cea mai grea perioadă din an pentru un fotbalist. Pregătirea de iarnă este una care necesită efort, dar dă satisfacţiile cele mai mari.

  Un cantonament de aproape o săptămână, unde se va pune accent pe o bună pregătire fizică. Astfel, alături de antrenorii Tiberiu Csik, Ovidiu Suciu şi Mircea Bolba, vor ajunge la Băile 1 Mai portarii Şuta, Miron şi Anca, jucătorii de câmp Mureşan, Muntean, Bălău, Sabău, Ene, Ţoca, Iuhas, Gavrilescu, Micaş, Villand, Svartcopf, Roghină, Dragoş, Roatiş, Kinczel, D. Lemac, Bujor, Feier, Prodan şi Zsiga.

  În această perioadă fotbaliştii vor efectua câte două antrenamente pe zi, fără meciuri amicale, după cum a spus Tibi Csik.

  Ieri după-masă, juniorii „A“ de la echipa fanion a ajuns la Ocna Şugatag, pentru o pregătire ce va dura până pe 2 februarie. Echipa pregătită de Cristian Popa şi Mihai Sabău ar putea susţine şi câteva amicale, împotriva celor de la FC Zalău şi FCM Baia Mare. Pentru această perioadă de pregătire au fost deplasaţi 19 juniori: Horvat, Cherecheş, Nagy, Rus, Dunca, Gândea, Grizaber, Paul, Donca, Ciul, Gulya, Bura, C. Pop, D. Pop, P. Pop, Stoica, Varga, B. Lemac şi Socaciu. La finalul stagiului de pregătire, la Ocna Şugatag vor sosi şi juniorii „B“, antrenaţi de Ioan Dragomir.

  Într-un meci amical jucat sâmbătă, Olimpia a fost învinsă cu 4-1 de Someşul Oar, după ce a condus la pauză cu 1-0. Pentru galben-albaştri a marcat Feier, iar pentru formaţia din Liga a IV-a au înscris în partea a doua Tripon, Berci, Lihet şi Puţi.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img