Olimpia, la startul pregătirilorolimpia

Vacanţa se încheie azi(n.r. miercuri) şi pentru jucătorii Olimpiei. În această dimineaţă, de la ora 10, e programată prima şedinţă de pregătire urmând ca antrenorii Tibi Csik şi Lulu Dragomir să anunţe tot programul din această iarnă.

Din păcate de la prima parte a pregătirilor va lipsi mijlocaşul stânga, Ervin Zsiga, acesta s-a operat la ambii genunchi la începutul săptămânii. “Din fericire nu e vorba de ceva grav, noi sperăm ca deja în cantonament să fie alături de noi în lot” spune antrenorul Tibi Csik, care recunoaşte că şi-ar fi dorit ca jucătorul să se fi operat în decembrie pentru a fi recuperat la startul pregătirilor.

Prima parte a cantonamentului de iarnă se va face, la fel ca şi în ceilalţi ani, la Ocna Şugatag deoarece condiţiile de pregătire sunt foarte bune. Se pare că vor face deplasarea cu lotul şi Brian Lemac (LPS Satu Mare), Ciocotişan (Avântul Cămin), Angelo Simon (LPS Satu Mare), tineri de perspectivă, care dacă vor confirma vor intra în vizorul antrenorului Csik. La capitolul veniri-plecări se pare că există pe listă patru nume de jucători, dar negocierile nu sunt finalizate.

“Galben-albaştrii” vor disputa primul amical din acest an în compania celor de la FC Maramureş, pe data de 2 februarie, după care în funcţie de starea vremii se va hotărî unde să se desfăşoare a doua parte a pregătirii de iarnă. „ În funcţie de cum va evolua temperatura de afară ne vom face şi noi planurile pentru a doua parte a cantonamentului. Dacă vremea se menţine caldă atunci rămânem la Satu Mare urmând să jucăm diferite meciuri de pregătire cu echipe vecine judeţului nostru”, a mai spus Tibi Csik.

Olimpia Satu Mare ocupă momentan locul 8 în clasamentul seriei a II-a, cu 18 puncte, obiectivul echipei fiind calificarea în playoff-ul campionatului. Startul returului Ligii a 2-a este programat pe 1 martie, Olimpia Satu Mare urmând să întâlnească pe UTA Arad.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts