More


  Pensionarii din Cehu Silvaniei, așteptați la Primărie

  - Advertisement -

  Angajații Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj se vor afla, vineri, 31 ianuarie, la Cehu Silvaniei pentru a răspunde problemelor puse de pensionari sau alte categorii de persoane asigurate, cu privire la sistemul de pensii și legislația în vigoare. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Cehu Silvaniei, începând cu orele 10.00, până la ora 13.00, iar acestea se vor permanentiza în fiecare a patra vineri din lună.
   
  Potrivit Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj, în cadrul programului de lucru se vor primi cereri sau dosare pentru pensionare, cereri pentru acordarea ajutorului de deces, cereri pentru acordarea biletelor de tratament și se vor încheia contracte de asigurare la sistemul de pensii.
  De asemenea, în cadrul audiențelor se vor acorda consultații de specialitate cu privire la problemele pensionarilor. Prin aceste întâlniri se dorește diminuarea afluxului de persoane care se adresează zilnic birourilor de relații cu publicul din cadrul Casei Județene de Pensii din Zalău.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare