Prima reacţie oficială privind mutarea lui Keşeru la Steaua!2

ProSport a anunţat în premieră la sfârşitul anului  faptul că Steaua îl doreşte să-l aducă în această iarnă pe Claudiu Keşeru. Tot ProSport vă oferă acum prima reacţie oficială legată de posibila mutare a atacantului român de la Bastia la campioana României.

Jeremy Bouhy este impresarul lui Keşeru, iar acesta ne-a declarat în exclusivitate: “Într-adevăr suntem în discuţii cu Steaua, însă nu am ajuns la un acord scris. Nu e vorba de un împrumut, discuţiile se poartă acum în jurul sumei pe care Steaua ar trebui să o plătească clubului Bastia pentru cedarea fotbalistului. Keşeru nu e în România, e acum în Franţa şi se antrenează cu Bastia“.

Steaua tratează cu Bastia suma de transfer
Aşadar Steaua nu tratează doar un împrumut al lui Keşeru, ci urmăreşte transferul definitiv. Interesant e că atacantul român are la Bastia un salariu de aproximativ 480.000 de euro pe an, însă la Steaua nu va fi plătit la fel, mai ales că “roş-albaştrii” vor trebui să achite o sumă importantă pentru el. În orice caz, salariul lui Keşeru la Steaua se va ridica la nivelul de 20.000 de euro pe lună. Campioana României speră să plătească maxim 1,2 milioane de euro pentru cedarea definitivă a lui Keşeru, care mai are doi ani de contract cu gruparea franceză.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts