Primăria Zalău a aprobat rețeaua școlară pentru anul școlar următorÎn municipiul Zalău, rețeaua școlară este alcătuită din 38 de unități de învățământ. Dintre acestea, un număr de 33 au personalitate juridica, iar restul de 5 sunt fără personalitate juridică.
Unitățile fără personalitate juridică nu dispun de aceeași structură administrativă ca și cele cu personalitate juridică, adică nu au direcțiune, secretariat sau serviciu propriu de contabilitate, iar administrarea lor este asigurată de unitatea de învățământ cu personalitate juridică de care aparțin.
Conform Primăriei municipiului Zalău, cele cinci unităti de învățământ fără personalitate juridică sunt arondate unităților de învățământ care au personalitate juridică, astfel: Grădinița cu program prelungit nr. 5 – la Grădinița cu program normal nr. 7 Zalău, Școala gimnazială ”George Coșbuc” – la Școala generală ”Porolissum”, Grădinița cu program normal nr. 6 Zalău – la Liceul Reformat ”Wesseleny”, Grădinița cu program normal nr. 4 – la Grădinița cu program normal nr. 8 Zalău, Grădinița cu program normal nr. 13 – la Grădinița cu program prelungit nr. 12 Dumbrava.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts