More

    Primul meci oficial în 2014

    După ce în prima etapă a returului Diviziei A, handbaliştii de la CSM Satu Mare nu au evoluat, din cauză că Extrem Baia Mare s-a retras din campionat, în cele din urmă, elevii lui Nicolae Istrate vor juca duminică, în etapa a doua a returului. La sala LPS va veni CSS Sighişoara, echipa de pe penultimul loc al seriei B. Astfel, pentru gruparea sătmăreană va fi prima partidă oficială din acest an. Etapa aceasta ar fi trebuit să se dispute joi, dar FRH a decis, din cauza zăpezii, să amâne jocurile pentru duminică.
    În ceea ce priveşte lotul de jucători, Ciaca şi Mureşan nu sunt complet refăcuţi, aceştia având în continuare uşoare probleme la degetul operat, respectiv la picior. „Băieţii sunt dornici să înceapă meciurile oficiale. Din păcate nu am avut adversari pentru a juca partide amicale, înafara celei de la Cluj, iar perioada de pregătire a fost una destul de scurtă. Dar sperăm să obţinem o victorie care să ne menţină în partea de sus a clasamentului“, a spus Nicolae Istrate.

    Mai mult, la şedinţa Comitetului Director al CSM, s-a trasat obiectivul echipei la finalul sezonului, unul greu, dar nu imposibil de realizat: locul doi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE