More

  Probleme pentru Ribery şi Benzema

  1

  Frank Ribery şi Karim Benzema ar putea ajunge la închisoare timp de 3 ani, dacă vor fi găsiţi vinovaţi în procesul în care sunt acuzaţi că au recurs la serviciile unei prostituate minore. Cei doi au apărut astăzi în faţa unei instanţe din Paris. Problemele pentru cele două staruri au apărut înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud. Potrivit autorităţilor, de ziua sa, în anul 2009, Ribery ar fi beneficiat de serviciile unei prostitiuate algerience de 16 ani, Zahia Dehar. Şi Benzema a avut o relaţie cu adolescenta, în 2008.  Sportivii au negat acuzaţiile. Tânăra a recunoscut că a întreţinut relaţii cu fotbaliştii, însă susţine că aceştia nu ştiau care era vârsta ei.

  În Franţa, întreţinerea de acte sexuale cu un minor, chiar dacă are 15 ani, se pedepseşte cu închisoare. Pe lângă închisoare, cei doi ar putea primi şi o amendă de câteva zeci de mii de euro.

  “Arăta de parcă avea în jur de 20 de ani, nu 17. Dacă ştiam că e aşa tânără, nu mai făceam sex cu ea”, a spus Ribery după izbucnirea scandalului.

  În proces este implicat şi cumnatul lui Ribery. Acesta riscă 10 ani de închisoare fiind acuzat de proxenetism.

  Devenită vedetă internaţională după scandalul sexual, Zahia, acum 20 de ani, a primit mai multe oferte de a juca în reclame şi filme.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE