More

    Silviu Lung implicat într-un accident grav de circulaţie

    fc0-4836

    UPDATE 17.22: La Spitalul Judeţean au sosit imediat şi Silviu Lung jr, Sorin Cârţu şi Marian Bondrea:“A vorbit cu mine, este conştient. Avea lovituri pe mâini, la cap. Acum îl duceau la tomograf. Ştie că a murit un om şi repetă mereu acest lucru”, a spus sorin Cîrţu.

    UPDATE 17.14: Silviu Lung se află în aceste momente la Spitalul Judeţean din Craiova, unde primeşte îngrijiri medicale. Cristina Georgmăneanu, purtător de cuvânt al spitalului:  “Are mai multe lovituri la cap, nasul spart, dar este conştient, chiar dacă este un pic confuz”


    UPDATE 17:04: Alina Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, a explicat cum s-a petrecut accidentul la postul B1 TV: “Pe fondul vizibilităţii reduse, unul dintre şoferi a intrat pe contrasens unde se află şi o curbă, şi o linie continuă. Se va deschide un dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Din primele constatări, maşina Mercedes circula pe contrasens”


    UPDATE 17: 01: Zona în care s-a produs tragicul eveniment este una cu probleme. În urmă cu o lună şi o zi, la câţiva kilometri de locul unde a avut loc accidentul de astăzi, un fotbalist de 33 de ani a decedat după ce maşina pe care o conducea, marca BMW, a intrat într-o staţie de autobuz şi a ricoşat apoi într-un copac. Emanuel Corneanu, jucător la Dunărea Calafat, a pierdut atunci controlul automobilului într-o porţiune în care se efectuau lucrări.


    UPDATE 17.00: Celelalte două persoane rănite sunt doi adolescenţi, un băiat de 15, respectiv o tânără de 16 ani. Cei doi sunt fraţi, iar persoana decedată este tatăl lor, un bărbat în vârstă de 42 de ani.


    UPDATE 16.54: Site-ul publicaţiei locale Gazeta de Sud, gds.ro, a prezentat imagini cu cele două autoturisme implicate în accident. După cum se poate observa pe imagini, automobilul Renault – cel în care se afla persoana decedată – a fost distrus aproape în totalitate.

    UPDATE 16.48: Potrivit Realitatea TV, Silviu Lung le-ar fi spus celor de la spital că el a fost de vină. Există o variantă conform căreia fostul portar ar fi provocat accidentul în urma unei depăşiri. În zona respectivă este linie continuă, iar depăşirea este interzisă.

    UPDATE 16.28: Cristina Georgmăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Craiova: “Până în acest moment, la spital a ajuns o singură victimă a accidentului, este vorba despre o tânără aflată într-o stare de confuzie. Este în acest moment în evaluare”

    Potrivit martorilor oculari, şi Silviu Lung este într-o stare de confuzie şi de agitaţie după impact. Totuşi, surse din clubul Astra susţin că imediat după accident, antrenorul cu portarii a sunat la club pentru a solicita elicopterul finanţatorului Ioan Niculae, însă acesta nu a putut decola din cauza ceţii.


    Silviu Lung a fost implicat, astăzi,  într-un accident de circulaţie. Din primele informaţii, acesta a avut loc în zona Radovan, la 30 de kilometri de Craiova, într-o zonă cu pădure şi multe serpentine.

    În momentul în care s-a produs nefericitul eveniment, fostul mare portar al Craiovei se deplasa spre locuinţa sa, după ce fusese în vizită la socri.

    “Accidentul a avut loc în zona unei păduri, pe Drumul European 79, între Craiova şi Calafat. O persoană aflată într-un automobil Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite, printre care şi Silviu Lung, care era la volanul unui autoturism Mercedes. Cercetările sunt în derulare”, a declarat pentru ProSport purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Dolj.

    Primele informaţii neoficiale susţin că şoferul automobilului Renault a încercat să întoarcă pe linie continuă, iar maşina condusă de fostul mare portar al Ştiinţei n-a putut evita impactul.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE