More

  Spectacol la Mega Net & Terasa Mega

  tenis-de-masa1

  Mega Net & Terasa Mega a găzduit sâmbătă o nouă competiţie interesantă la tenis de masă. După ce în toamnă presa s-a întrecut în mânuirea palatelor, acum a fost rândul „Ionilor“, reprezentanţilor presei locale, operatori, fotografi, cronicari sportivi, dar şi prieteni ai organizatorului Adrian Şimonca să se lupte la „Cupa Sfântul Ioan“.
  Faţă de competiţia precedentă, la Terasa Mega a fost montată încă o masă, aşa că s-a jucat câteva ore fără întrerupere, iar numărul participanţilor a fost de aproximativ 15 „amatori“ ai tenisului de masă. Pentru că a fost o cupă a prieteniei, nu s-a întocmit un clasament, toată lumea ieşind pe primul loc. Asta pentru că mişcarea este mai importantă decât locul ocupat la final.

  Extrem de concisă a fost şi invitaţia pe Facebook a lui Adrian Şimonca, cel care s-a ocupat de acest eveniment. Şi aceasta sună cam aşa: „Ce, doar Moş Crăciun “să aibă” cupă?… sâmbătă, 11.01.2014, de la ora 10:00, redactori şi cronicari, realizatori şi operatori, ziarişti şi alpinişti, prezentatori şi co-prezentatori, sportivi şi mai ales amatori, prieteni şi (in-)amici, juniori şi seniori, TOATĂ LUMEA se întrece la “Cupa Sf. Ion” la ping-pong !!!“

  Aşteptăm cu interesat şi viitoarele competiţii sportive de la Terasa Mega.
  Daniel C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE