More


  Un nou membru marcant în PSD

  - Advertisement -

  ardelean

  După mai mulţi ani de echidistanţă politică, prorectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”- filiala Satu Mare, Găvrilă Ardelean, a redevenit membru al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social-Democrat. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, şi de către preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica. Găvrilă Ardelean a precizat că îşi propune să se implice şi mai activ în viaţa societăţii sătmărene din noua postură de membru social-democrat. Din câte se pare, înregimentarea lui Găvrilă Ardelean în rândurile social-democraţilor va avea un impact şi la nivel naţional, cu atât mai mult cu cât prorectorul Universităţii Vasile Goldiş a fost recompensat cu cea mai înaltă distincţie de către Academia Română, respectiv premiul Grigore Antipa. Cu aceeaşi ocazie, liderii social-democraţi au prezentat lucrările de reabilitare efectuate la sediul formaţiunii politice, care a devenit unul modern după 24 de ani de aşteptare.

  Găvrilă Ardelean, un câştig important pentru PSD
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a ţinut să îi mulţumească proaspătului social-democrat Găvrilă Ardelean pentru faptul că a ales PSD, considerând că prorectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” reprezintă un câştig foarte important pentru social-democraţi. Liderul PSD a trecut în revistă reuşitele manageriale ale lui Găvrilă Ardelean, de numele căruia se leagă destinele universitare a mii de tineri sătmăreni. “Avem onoarea să îl avem lângă noi pe domnul profesor universitar doctor şi prorector al Universităţii de Vest <<Vasile Goldiş>>, domnul Găvrilă Ardelean, care va primi carnetul de membru al PSD Satu Mare. Deci, de astăzi (ieri, n.red.), va fi colegul nostru şi acest lucru ne onorează. Doresc să informez locuitorii judeţului Satu Mare că filiala Universităţii Vasile Goldiş are 2.000 de studenţi şi masteranzi. Are o şcoală postliceală cu 300 de elevi şi o bibliotecă cu 20.000 de volume. Cadrele didactice au editat peste 250 de lucrări proprii. Filiala a dat pentru judeţul nostru 15.000 de absolvenţi cu studii de licenţă şi 6.000 de masteranzi. Şi, nu în ultimul rând, filiala Satu Mare a Universităţii Vasile Goldiş a sprijinit evenimente culturale, sportive şi manifestări spirituale. De asemenea, a sprijinit menţinerea sportivilor de performanţă în judeţ prin şcolarizarea lor gratuită sau cu taxă redusă. A şcolarizat gratuit copii orfani. Aşadar, domnul Găvrilă Ardelean este un câştig foarte important pentru Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD şi îi mulţumesc din suflet că a ales organizaţia noastră”, a declarat Mircea Govor.

  O creştere calitativă a membrilor social-democraţi
  Preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Dorel Coica, i-a mulţumit lui Găvrilă Ardelean că după mai multe luni de tatonări a ales PSD, apreciind faptul că prorectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” va aduce o creştere calitativă a membrilor Organizaţiei Municipale şi Judeţene a PSD Satu Mare. “Mă bucur foarte mult că domnul profesor este de astăzi un membru marcant al PSD Satu Mare. Trebuie să recunoaştem că de-a lungul timpului foarte multe partide l-au curtat pe domnul profesor. Văzând evoluţia lucrurilor şi văzând evoluţia politică, domnul profesor a considerat că PSD este partidul cel mai serios, cu oamenii cei mai competenţi, de aceea s-a decis să facă acest pas. Domnule profesor, bine aţi venit în organizaţia municipală şi judeţeană şi vă bucuraţi de stima şi respectul nostru al tuturor, iar prin intrarea dumneavoastră în partid a crescut şi calitatea membrilor de partid”, a arătat Dorel Coica.

  Unitate de gândire
  Prorectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”- filiala Satu Mare, Găvrilă Ardelean, a ţinut să declare că după mai mulţi ani de echidistanţă politică nu a devenit “ci am redevenit membru al PSD”. Găvrilă Ardelean a recunoscut că se regăseşte în proiectele de viitor ale PSD, precizând că există şi alţi profesori şi studenţi care şi-au exprimat dorinţa de a intra în PSD. “Am intrat în PSD pentru că am văzut proiectele dumneavoastră de viitor, care sunt în consonanţă cu ceea ce gândim şi noi. De altfel, şi alţi colegi şi studenţi au această dorinţă de a se înscrie în PSD şi, fără a forţa nota, suntem siguri că se vor înscrie şi alte persoane. Doresc să precizez că prin activitatea de 16 ani în judeţul Satu Mare avem o pătrundere în rândul maselor destul de serioasă. Nu există comună, poate sat, în care să nu avem absolvenţi. Legat de anul electoral, dorim să aducem un sprijin prin imaginea noastră în ceea ce îşi doreşte Partidul Social Democrat. Vă mulţumesc pentru faptul că aţi acceptat să mă reprimiţi în rândul dumneavoastră şi vă asigur de întregul meu aport şi sprijin”, a precizat Găvrilă Ardelean.
  În final, liderii social-democraţi au precizat că porţile PSD sunt larg deschise pentru oricine vrea să intre în rândurile formaţiunii politice, cu atât mai mult cu cât, potrivit aceloraşi surse, PSD este cel mai important partid politic din România şi din judeţul Satu Mare.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img