More

  Un nou pas spre play-off

  volei

  Sâmbătă, voleibalistele de la CSM Satu Mare-CS ADEP au jucat prima partidă oficială din acest an, pe teren propriu, în cadrul Diviziei A 2. Adversara grupării sătmărene a fost C.N.E. CSS 2 Baia Mare.

  Încurajate de un public numeros, elevele lui Adrian Pricop au câştigat partida în trei seturi, 25-12, 25-19, 25-13. Setul doi s-a dovedit a fi cel mai echilibrat, în care fetele noastre au intrat mai greu în joc, însă diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul în cele din urmă. Cu această victorie, CSM-ADEP se menţine pe locul doi în clasamentul seriei Vest, cu 13 puncte. Urmează un meci dificil, la Oradea, săptămâna viitoare, în cadrul etapei a şaptea, însă, dacă ne uităm după poziţia din clasament, echipa sătmăreană are prima şansă la victorie.

  „Mă bucur că am început returul cu dreptul. Fetele nu au avut liber în această iarnă, am participat la turnee în Olanda şi Serbia. Urmează un joc greu, la Oradea. Datorită locului pe care îl ocupăm în clasament, aproape sigur vom obţine o poziţie foarte bună în play-off. Cât despre Divizia A, rămâne un vis, însă nu de nerealizat“, a spus după meci Adrian Pricop.

  Pentru ­CSM Satu Mare -CS ADEP au evoluat excelent Angelica Podină, Alexandra Mişca, Denisa Mocar, Beata Vaida, Alexandra Molnar, Adriana Matei, Natalia Preda, Daiana Adamcsik şi Natalia Acs – antrenor Adrian Pricop.
  Daniel C.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE