More


  Victorie împotriva unei echipe din Liga 1

  - Advertisement -

  olimpia

  Olimpia a reușit un prim succes în jocurile amicale din această iarnă.

  Elevii lu Tibi Csik s-au impus cu 3-2 în fața echipei de liga 1, FC Botoșani. Partida jucată în Ungaria lângă Debrecen i-a avut în prima repriză în prim plan pe galben-albaștri care au reușit să se desprindă încă din primele 25 de minute la 3-0 prin reușitele lui Lemac, Villand și Bujor.

  ”Am făcut o primă repriză foarte bună , băieții s-au descurcat foarte bine în fața unui adversar de prima ligă iar pentru momentul actual al pregătirilor cred că arătăm destul de bine”, ne-a spus președintele Dan Băbuț. În mitanul secund, antrenorul Leo Grozavu de la FC Botoșani a schimbat aproape toata formula de echipa, lucru care s-a vazut si pe tabela de marcaj, unde in minutele 60 si 70 au punctat Hadnagy (lob frumos) si Vașvari (penalty). În plus moldovenii au avut si o bara prin acelasi Vașvari, care putea face 3-3. La final finanţatorul celor de la Botoșani ,Valeriu Iftime a criticat terenul de joc din Ungaria, unde s-a jucat partida. “Eu nu stiu ce fac cei de la mine de la club, dar terenul a fost cam modest, era cam asa de liga a 4-a de la noi, intr-o padure. Un gol (n.r. 3) l-am luat ca a sarit mingea aiurea si in plus era cam greu cu pasele. Bine totusi ca aici e cald si nu e zapada“, a precizat Iftime.

  Olimpia- Șuta-Munteanu, Țoca, Ene, Iuhas-Gavrilescu, Schwarzkopf, Villand, Dragoș-Lemac, Bujor. Au mai intrat Prodan, Marinaș, Miron.

  Echipa a doua a Olimpiei a jucat aseară la Nyirbator un meci amical, rezultatul și amănunte de la acest meci în ediția de mâine a GNV.

  Vineri, Olimpia va juca un nou amical, la Jucu cu formaţia locală de liga a 3-a, Unirea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img