More

  Zălăuancele lui Tadici rămân pe un loc de play off

  HC Zalău – HC Dunărea Brăila 21 – 19 (9 – 11)
  2
  Managerul HC Zalău, Gheorghe Tadici, a știut ”să managerieze” extrem de bine valoarea jucătoarelor sale, în special a fostei componenete a lotului național, Valeria Beșe (Motogna), și după ce la pauză sălăjencele au fost conduse pe tabela de marcaj, probabil că ”dușul rece” de la vestiare le-a făcut să se trezească și să joace cu totul altceva în a doua parte a jocului.  După această victorie, HC Zalău rămâne pe locul 6, ultimul pentru  calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale.
  Jocul sălăjencelor a arătat cu totul o altă față după ieșirea de la cabine, fetele marcând trei goluri consecutiv și preluând, pentru prima dată de la începutul partidei, conducerea pe tabela de marcaj, scors 12 – 11. După câteva minute de joc bun, HC Zalău a intrat iar într-o ”pasă neagră” și în minutul 47 tabela de marcaj indica o diferență de patru goluri, 14 – 18, pentru brăilence. De aici a intrat în rol antrenorul Tadici, care a reușit să motiveze jucătoarele și să le facă să revină uluitor, reușind egalarea la 19 în minutul 53, prin Georgiana Ciuciulete, căpitanul Zalăului fiind cea care a dus echipa în avantaj, în minutul 55, scor 20 – 19. În ultimele secunde ale jocului,  Valeria Beșe a adus liniștea în echipa de la poalele Meseșui, înscriind un gol frumos și pecetluind scorul final, 21-19 pentru HC Zalău.
  HC Zalău: Adina Mureşan, Mihaela Mureşan, Ana-Maria Inculeţ – Loredana Pera (5), Carmina Bădiţă (5), Florina Ciobanu, Andrada Pop (2), Valentina Bardac, Georgiana Ciuciulete (5), Valeria Motogna (3), Claudia Constantinescu şi Ana-Maria Şomoi.
  Manager: Gheorghe Tadici
  HC Dunărea Brăila: Gabriela Dobre, Gabriela Voicu – Andreea Adespii, Nicoleta Safta, Raluca Irimia, Alina Horjea (8), Adina Brot (1), Nicoleta Eşanu, Ada Moldovan (4), Ramona Farcău (1), Alina Czeczi şi Gabriela Perianu (5).
  Antrenor: Alexandrina Soare
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE