Amical / Seniorii au învins juniorii la Odoreuoli

Terenul din Odoreu a găzduit ieri la prânz un nou amical între echipa Olimpiei şi juniorii A, pregătiţi de Cristian Popa şi Mihai Sabău.
S-a încheiat 3-1 pentru „seniori“, însă juniorii republicani au arătat multă consistenţă în joc, dominând ultima parte a întâlnirii.
Pentru Olimpia au marcat Bujor, Rus şi Feier, primul ratând şi o lovitură de pedeapsă. Pentru juniori a înscris Brian Lemac, care a arătat o foarte mare poftă de joc. Pentru seniori urmeză sâmbătă, la ora 11.00 un nou amical, pe Stadionul Olimpia cu formaţia Gloria Bistriţa.
„Am evoluat bine astăzi, mă bucur că proiectul cu LPS-ul s-a concretizat şi că băieţii cresc de la meci la meci. Ne dorim să terminăm sezonul pe locul doi, pentru a ne califica în faza următoare“, a spus Cristian Popa.
FC Olimpia: Şuta – Sabău, Domuţa, Mureşan, Roatiş, Lemac, Rus, Scvartcopf, Lukacs, Boştină, Dragoş. Au mai intrat Prodan, Muntean, Bujor, Micaş, Ene, Roghină, Feier, Villand, Kinczel, Faur şi Miron. Nu au evoluat Gavrilescu şi Iuhas, care au fost însă arbitrii întâlnirii, alături de Sebi Raţ.
Juniori A: Anca – Paul, C. Pop, Rus, Ionescu, Ciul, Bura, Stoica, Gulya, Lemac, D. Pop. Au mai evoluat Grishaber, Cireap, Ban, Cherecheş. Din păcate sunt accidentaţi câţiva oameni de bază, Donca, P. Pop, Varga şi Gândea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts