Amicalul cu Turda, anulatOlimpia ar fi trebuit să joace azi un meci amical împotriva celor de la FCM Turda. Doar că turdenii au anunţat ieri dimineaţă că nu mai pot ajunge la Satu Mare şi astfel antrenorii galben-albaştrilor s-au văzut nevoiţi să schimbe rapid programul pentru această săptămână.

Astfel pentru miercuri e programat un joc-şcoală cu juniorii A din cadrul clubului iar sâmbătă, de la ora 11, Olimpia Satu Mare va avea parte de o ultimă repetiţie înaintea startului oficial de sezon , într-un meci de prezentare în compania colegei de serie, Gloria Bistriţa.

“ Mai avem şi două invitaţii la Valea lui Mihai şi Debrecen pentru meciuri de verificare, dar deocamdată nu e bătut în cuie nimic. La Valea lui Mihai am putea merge vineri dimineaţa iar la Debrecen am întîlni echipa a doua a lor , sâmbătă după amiază”, ne-a spus antrenorul Tibi Csik. Acesta s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în ultimele amicale dar recunoaşte că adevărata faţă a echipei se va vedea abia la primul meci oficial de pe 1 martie contra celor de la UTA.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts