More

  Art Grand Marriage, cel mai mare târg de nunţi din judeţ

  art

  Cel mai de amploare târg de nunţi din nord-vestul României, Art Grand Marriage, organizat în incinta Grand Mall, şi-a deschis ieri porţile pentru cei care-şi doresc o nuntă perfectă. Peste 60 de firme din judeţele Satu Mare, Maramureş, Cluj şi Sălaj oferă o gamă completă de produse şi servicii pentru cei interesaţi. Târgul se va închide duminică seara cu o paradă a rochiilor de mireasă.

  Deschidere festivă
  Deschiderea oficială a târgului a avut loc ieri într-un cadru festiv, când doi miri, frumos îmbrăcaţi, au fost aduşi cu o limuzină până în faţa Grand Mall după care, în aplauzele tuturor, au intrat în incintă. Aici au fost întâmpinaţi de organizatori, şi anume de Carmen Frăţilă şi Marius Crişan, care au deschis oficial târgul de nunţi. “La Art Grand Marriage, ajuns la a şasea ediţie, oferă o gamă completă de servicii şi de produse pentru o nuntă perfectă. Cel ce vine să caute ceva special pentru nunta sa, cu siguranţă va găsi la acest târg”, a spus Carmen Frăţilă.
  La rândul său, Marius Crişan a declarat că ediţia din acest an este cea mai de amploare dintre toate organizate până acum. “Este cel mai mare târg de acest gen organizat vreodată la Satu Mare şi este de un nivel foarte ridicat. Cu produsele şi serviciile oferite de expozanţi, poate fi organizată o nuntă de la A la Z. De asemenea, vizitatorii vor putea găsi aici reduceri atât la servicii cât şi la produse”, a mai spus Marius Crişan.

  Peste 60 de expozanţi
  Ediţia din acest an a Art Grand Marriage reuneşte de fapt două târguri care se organizau separat până anul trecut, Art Marriage şi Grand Marriage. La acest târg de nunţi expun 62 de firme de profil din toate domeniile de activitate ce vizează organizarea unei nunţi din judeţele Satu Mare, Maramureş, Cluj şi Sălaj. Bijuterii, rochii de mireasă, rochii de gală, accesorii, costume de mire, produse de cofetărie şi patiserie, cocktail-uri, artificii, decoraţiuni pentru sala de nunţi sunt doar câteva din ofertele ce vor fi prezentate timp de trei zile.
  Potrivit organizatorilor, azi va avea loc o prezentare de coafuri exotice, va fi prezentată o colecţie de lenjerie intimă pentru bărbaţi şi o prezentare de costume tradiţionale sud-americane. Târgul va mai fi deschis azi, între orele 10.00 şi 20.00, şi mâine, între orele 10.00 şi 18.00. Conform tradiţiei, Târgul de Nunţi “Art Grand Marriage” se va încheia cu o paradă a rochiilor de mireasă. Cei care vor dori să viziteze acest târg vor plăti 2 lei pentru acces, iar biletul va intra automat într-o tombolă cu premii pe măsură, oferite de firmele participante.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE