More

  Art Grand Marriage, un real succes

  m

  Târgul de nunţi “Art Grand Marriage” s-a încheiat ieri, după trei zile în care tinerii sătmăreni care-şi pregătesc nunta în 2014 sau 2015 au avut ocazia să-şi găsească toate cele necesare pentru organizarea evenimentului. Ofertele prezentate în cadrul târgului desfăşurat la mallul din Satu Mare au fost variate, iar persoanele care au încheiat contractele în zilele de vineri, sâmbătă sau duminică au primit reducerile aferente.

  Peste 60 de firme din judeţele Satu Mare, Maramureş şi Cluj au avut stand expoziţional în locaţia celei de-a patra ediţii a Târgului de Nunţi “Art Grand Marriage”, adică în Grand Mall. Organizatorii, Carmen Frăţilă şi Marius Crişan, susţin că evenimentul s-a desfăşurat conform aşteptărilor. Aproximativ 1.000 de vizitatori au fost înregistraţi de vineri după-masă şi până ieri la amiază. “Toată lumea este foarte mulţumită, expozanţii sunt mulţumiţi de vizitatorii care au venit să vizioneze ofertele din târg. Ne-a ajutat foarte mult şi timpul, deoarece a plouat puţin. A fost circulaţie continuă la ediţia din acest an a Art Grand Marriage”, a declarat Carmen Frăţilă.

  “Au fost zile foarte reuşite. Până acum evenimentul este un real succes. Spun asta şi din punct de vedere al expozanţilor pentru că au fost foarte mulţumiţi de numărul de vizitatori şi de interesul crescut al acestora pentru organizarea unei nunţi. Ca număr de vizitatori estimăm cel puţin 1.000”, a menţionat reprezentantul mallului din Satu Mare, Marius Crişan. În cele trei zile de târg au avut loc diferite prezentări, de la coafuri sofisticate realizate de hair-stylistul Adriana Popescu, la măşti columbiene realizate de artista Mihaela Pastor şi lenjerie intimă din Colecţia ”Black Magic Egypt”, concepută de Cosmin Mureşan. Târgul de nunţi s-a încheiat aseară cu tradiţionala paradă a rochiilor de mireasă.
  Lorena Georgi

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE