CS Zanshin, pe podium la Cupa Napoca Juniorkarate

Karateka de la CS Zanshin Satu Mare au fost prezenţi zilele trecute la Cupa Napoca Junior, destinată sportivilor Under 13, la Cluj.

Delegaţia a fost compusă din tinere speranţe din Foieni, care au avut o prestaţie excelentă şi au urcat pe podium la individual şi echipe.

Christopher Metzner a cucerit locul doi la kumite individual +10 ani 9-8 kyu şi locul trei la echipe, aceeaşi categorie. Irisz Negru, Emillie Papandonatu şi Zsofia Vekker au cucerit medalia de argint la proba de kumite echipe, 9-8 kyu. Echipa de băieţi formată din Alex Muller şi Felix Lechli s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului la kumite echipe +10 ani, 9-8 kyu.

Prezenţa la acest concurs precum şi rezultatele obţinute constituie un punct de reper important în pregătirea sportivilor pentru competiţiile ce urmează: Cupa Dojokan – Aiud din martie, respectiv Campionatul Naţional din luna mai de la Braşov.

Clubul Zanshin le mulţumeşte sponsorilor pentru sprijinul acordat, precum şi autorităţilor locale pentru asigurarea condiţiilor de antrenament.
Dani C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts