More

    Cupa Prieteniei Bergenbier, pașaportul fotbalului românesc pentru Rio!

    C18G2028

    Joi, pe 6 februarie, Bergenbier a lansat o mare provocare pentru fanii fotbalului din România. Iubitorii acestui sport se pot înscrie alături de prieteni în cel mai mare campionat dedicat amatorilor, iar cele mai bune două echipe vor disputa finala în țara fotbalului, pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro.

    Printr-un eveniment inedit, Leonard Doroftei, Mihai Leu, Valentin Porcișteanu, Marius Urzică și George Purice, alături de prietenii lor, au demonstrat că fotbalul între prieteni se poate juca oriunde și în orice condiții. Astfel, singurul heliport din România construit la înălțime, a devenit terenul de antrenament al unor prieteni buni.

    Participanții la joc au povestit despre campania pe care au lansat-o astăzi și au invitat iubitorii de fotbal să se înscrie în Cupa Prieteniei Bergenbier.

    Pentru a se înscrie în cursa pentru Cupă, prietenii trebuie să formeze o echipă de cel puțin 7 jucători, dintre care unul este rezervă. Echipele se vor înscrie online pe site-ul www.cupaprieteniei.ro, unde vor găsi și regulamentul complet al competiției.

    Pentru acest turneu, România va fi împărțită în două zone: Est și Vest. 15 orașe din fiecare zonă vor fi gazde ale competiției din martie până în mai. Echipa campioană din fiecare oraș și alte două echipe de pe locul 2 (câte una de la Zona de Est, respectiv Vest, prin tragere la sorți) vor merge la Turneul Final din fiecare Zonă. Clujul va găzdui pe 16-17 mai cele mai bune echipe din Zona de Vest, iar pe 23-24 mai, cele mai bune echipe din Est vor concura la Bacău.

    Marea Finala a Cupei Prieteniei Bergenbier se va disputa între cele două mari câștigătoare din Zona de Est și Zona de Vest. Cele mai bune echipe vor călători la începutul lunii iunie pentru meciul anului în Brazilia. Acolo se va desfășura, chiar pe nisipul plajei Copacabana din Rio, ultimul act al Cupei Prieteniei Bergenbier.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE