More


  Dan Fleșeriu: ”Mă voi întoarce oricând cu plăcere la Satu Mare”

  - Advertisement -

  DSC_0083

  Partida de miercuri seara dintre CSM Satu Mare și CSM Târgoviște, scor 68-77, a fost una specială pentru cei doi tehnicieni, Petru Eleș și respectiv Dan Fleșeriu. Cei doi s-au aflat pentru prima oară față-n față ca adversari din postura de antrenori după o perioadă în care preț de trei ani au lucrat împreună la CSM Satu Mare.

  ”Recunosc că am avut emoții la începutul meciului. A fost ciudat pentru mine să stau pe banca oaspeților după ce cinci ani am fost gazdă în această sală. Mă bucur că spectatorii au venit în număr destul de mare și că la final au apreciat spectacolul oferit de cele două echipe. Sigur că sunt supărat pe fetele mele pentru jocul mai slab făcut. Și ele , și eu am fost lipsiți de inspirație miercuri seara”, a spus Dan Fleșeriu pentru emisiunea Săptămâna sportivă.

  ”La Târgoviște e presiunea mai mare. E un club care nu concepe să nu câștige cupa și campionatul. Chiar dacă am pornit mai greu în toamnă, acum pretențiile au crescut și la investițiile făcute e normal să se ceară maxim de performanțe” a mai spus Fleșeriu care a recunoscut că a rămas plăcut surprins de replica dată de fosta lui echipă. ” Mă bucur că ați făcut o treabă bună la CSM și că nu ați lăsat echipa în mediocritate. Sper ca de la anul Satu Mare să revină în lupta pentru medalii și nu să se mulțumească doar cu investiții mici care s-o plaseze doar la mijlocul clasamentului”, a mai spus Fleșeriu care speră să întîlnească CSM Satu Mare și în play-off. ” Noi suntem siguri pe locul trei și sper ca și Satu Mare să-și câștige meciurile importante și să termine pe șase și să jucăm împreună în sferturi” a mai declarat fostul tehnician al CSM-ului. Interviul integral cu Dan Fleșeriu va putea fi urmărit luni seara la ora 20,45 în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Cu Dan Fleșeriu pe bancă, în cinci sezoane , CSM Satu Mare a cucerit două medalii de argint , două de bronz în Liga Națională, a jucat două finale de Cupa României, a terminat pe trei în Liga Europei Centrale și a participat în premieră în FIBA Europe Cup unde a reușit două victorii cu SISU Gentofte , campioana Danemarciei și a pierdut apoi cu sfertfinalistele, Chevakata și Lattes Montpellier. De partea cealaltă, antrenorul de acum al CSM Satu Mare, Petru Eleș, s-a arătat mulțumit de evoluția elevelor sale și spune că dacă echipa va evolua la fel de bine și sâmbătă cu Phoenix Galați, victoria va veni de la sine.

  ”O revedere plăcută cu Dan Fleșeriu, pe care eu l-am adus la Satu Mare ca antrenor și cu care am lucrat foarte bine. Porneam cu șansa a doua și până la urmă echipa mai valoroasă a câștigat. Dar fetele noastre au avut o atitudine excelentă și acest lucru a contat. Lumea ne-a apreciat efortul și la final am rămas plăcut surprins să văd că spectatorii ne-au aplaudat minute bune în picioare. Îi doresc din tot sufletul lui Dan multă baftă și să câștige campionatul, măcar la Târgoviște”, a spus Petru Eleș.
  CSM Satu Mare va întîlni sâmbătă de la ora 18 pe Phoenix Galați în sala LPS.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img