More

    Duel între prieteni!

    Miercuri, de la ora 17.00, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă, în cadrul etapei a 20-a a Ligii Naţionale, pe teren propriu cu CSM Târgovişte. Oaspetele vor fi conduse de pe margine de antrenorul care timp de cinci ani s-a aflat la cârma grupării sătmărene, Dan Fleşeriu. Se anunţă un duel între Petru Eleş şi Fleşeriu, cei doi lucrând trei ani împreună la Satu Mare.

    Pentru a prefaţa această întâlnire, ieri, la sala LPS a avut loc deja tradiţionala conferinţă de presă. Unde au fost prezenţi preşedintele Florin Mureşan, antrenorul Petru Eleş, respectiv căpitanul echipei, Andreea Orosz. În ceea ce priveşte lotul sătmărean, vor lipsi Cristiana Cutaş şi Valentina Bolba, care se află încă sub tratament.

    „Vom încerca să jucăm cel mai bun baschet al nostru şi să oferim publicului un spectacol deosebit. Din păcate pornim cu şansa a doua, dar trebuie să recunoaştem că nu am putut învinge echipa din Târgovişte nici când ne luptam cu ei pentru medalie“, a spus Petru Eleş, care a amintit totuşi că obiectivul principal în această săptămână este victoria cu Phoenix Galaţi, în meciul de sâmbătă. „Un succes care ar asigura prezenţa în play-off. Alte echipe ca Sepsi sau Târgovişte au avut sincope anii trecuţi, în vreme ce noi încercăm să ne menţinem acolo sus. Mereu am ajuns în play-off de la promovarea în Liga Naţională“.

    De cealaltă parte, Dan Fleşeriu se întoarce pentru prima dată în sala LPS după plecarea de la CSM, din postură de adversar. Conform statisticilor, echipa dâmboviţeană porneşte ca favorită, având de partea ei jucătoare mai valoroase, de altfel şi bugetul fiind unul consistent „Aştept ca lumea să vină la sală, să revăd publicul care ne susţinea anii trecuţi. Sper să fie un meci frumos, echipele să se respecte pe teren şi să oferim un spectacol celor prezenţi“, a completat Fleşeriu.
    Pentru ca lumea să vină în număr cât mai mare la sală, conducerea clubului a decis ca intrarea la meciurile de pe teren propriu să fie gratuită.

    Partida va fi arbitrată de Vlad Podar şi Amalia Marchiş din Cluj Napoca, iar comisar FRB, Zoltan Koşa din Oradea.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE