More

  Fără emoții!

  volei

  Cu Vaida Beata din nou cea mai bună de pe teren, CSM-CS ADEP Satu Mare a învins sîmbătă cu un sec 3-0 Medicina Târgu Mureș în ultima etapă a sezonului regulat din cadrul Diviziei A2 la volei feminin.

  Sătmărencele au câștigat la 20 primul set și au avut apoi ceva emoții doar în setul secund când mureșencele au revenit de la 18-9 la 19-19. Doar că fetele lui Pricop au strâns rândurile și au reușit să se impună cu 25-22. Al treilea set a fost și cel mai scurt, 25-16 și CSM –CS ADEP Satu Mare termină pe locul doi sezonul regulat. Un rezultat remarcabil dacă ținem cont că echipa noastră e la prima prezență în eșalonul secund la senioare.

  De remarcat că cele două echipe au șanse mari să se bată pentru titlul național la nivelul cadetelor. Medicina a strâns la Târgu Mureș mare parte dintre cele mai bune ”cadete ” din țară, în vreme ce CSM ADEP Satu Mare are o generație de excepție la această categorie de vârstă.

  ”Aveam o mică revanșă de luat mai ales că în tur am pierdut cu 3-2 la Târgu Mureș. Un meci bun făcut de fete, le felicit și așteptăm acum turneele de play-off”, a spus la final antrenorul Adrian Pricop.

  Cu toate că va împlini 23 de ani în august, Angelica Podină e considerată o …”veterană” printre junioarele CSM-ului. Aceasta s-a declarat extrem de mulțumită de rezultatele de până acum și speră ca în scurt timp să poată juca acasă și la nivel de prima ligă.

  ”Mă bucur că am revenit acasă și sunt fericită că pot juca pentru Satu Mare. Avem o echipă foarte tânără și dacă vom continua împreună și vom munci la fel de mult atunci sunt convinsă că vom putea face față și în prima ligă” a spus Angelica Podină, care la vară vrea să își continue cariera și la nivel de volei pe plajă. ” Am de apărat niște titluri… Îmi caut parteneră și sper să fac un sezon bun și acolo” a mai spus Angelica Podină, sportivă lansată la LPS Satu Mare de prof. Ovidiu Groza.

  La Mulți Ani,  Natalia Acs!
  Victoria de sâmbătă i-a fost dedicată jucătoarei Natalia Acs care duminică și-a serbat ziua de naștere. La final toată echipa a sărbătorit-o pe Natalia la vestiar, la o felie de tort, iar colegele i-au dedicat succesul cu Medicina și i-au cântat “La mulți ani cu sănătate….!“
  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE