More


  Jandarmii sălăjeni la datorie

  - Advertisement -
  Jandarmii sălăjeni vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările sportive ce vor avea loc la acest sfârşit de săptămână.
  Astfel, sâmbătă 8 februarie, începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la la Sala Sporturilor din Zalău, cu ocazia desfăşurării partidei de handbal dintre echipele HC Zalău şi HCM Râmnicu-Vâlcea, meci din cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naţionale de Handbal Feminin.
  Tot sâmbătă, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi prezenţi şi vor asigura măsurile de ordine la Şimleu Silvaniei, la Sala de Sport „Măgura” din localitate, pe timpul desfăşurării meciului de volei dintre echipele CS Phoenix Şimleu Silvaniei şi CS Unirea Dej, meci contând pentru etapa a XVII-a a Diviziei A1 Volei Masculin.
  De asemenea, duminică 9 februarie, jandarmii sălăjeni vor fi din nou prezenţi la Sala Sporturilor din municipiul Zalău, unde, începând cu ora 18.00 se va disputa meciul de volei dintre echipele ACS Volei Municipal Zalău – Tomis Constanţa, din cadrul aceleaşi etape a Diviziei A1 volei masculin.
  Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sălaj, efectivele de jandarmi vor fi pregătite să intervină pentru restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive în situaţia în care se constată că, în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, sportivilor, oficialilor, personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare