Lansarea concursului de artă „Împreună, pentru o îngrijire mai bună în bolile rare”, la Centrul NoRo din Zalău2
Cu ocazia Zilei Internaționale a Bolilor Rare, Centrul Pilot de Referință pentru Boli Rare – „NoRo” din Zalău, lansează concursul de artă destinat elevilor din clasele I-XII cu tema: „Împreună, pentru o îngrijire mai bună în bolile rare”.
Conform celor afirmate de Dorica Dan, președintele Alianței Naționale de Boli Rare România (ANBRaRo), Asociația Prader Willi România (APWR) și Asociației Române de Cancere Rare (ARCrare), elevii sălăjeni sunt invitați să-și exprime viziunea proprie asupra oferirii unei îngrijiri mai bune persoanelor diagnosticate cu boli rare.
„Lucrările, împreună cu datele de contact (școala, clasa, număr de telefon, adresa de mail) pot fi depuse personal la Centrul NoRo din Zalău până la data de 25 februarie 2014. Premierea va avea loc în data de 28 februarie 2014, în cadrul conferinței cu titlul „Împreună, pentru o îngrijire mai bună în bolile rare”.
De asemenea sprijinim inițiativa organizațiilor din alte orașe să desfășoare concursul și să premieze lucrările elevilor. Lista cu elevii premiați și lucrările scanate pot fi trimise pe office@apwromania.ro sau prin poștă pe adresa: Centrul Pilot de Referință pentru Boli Rare – „NoRo”, Zalău, jud. Salăj, str. 22 Decembrie 1989, nr. 9. Data limită de primire a lucrărilor este 25.02.2014. Acestea vor fi postate ulterior pe site-ul Alianței Naționale pentru Boli Rare România, http://www.bolirareromania.ro și pe facebook. Mult succes și inspirație!”, a precizat
Dorica Dan, președintele ANBRaRo, APWR, ARCrare.

Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts