More


  Maramureşean autostopist, tâlhărit de trei sătmăreni

  - Advertisement -

  Trei sătmăreni l-au tâlhărit pe un maramureşean la începutul lunii februarie după ce acesta din urmă a fost luat la autostop. Poliţiştii au fost sesizaţi de Adrian D. în vârstă de 33 de ani, din Baia Mare, despre faptul că a luat o maşină de ocazie în care se aflau trei persoane de sex masculin din faţa unui supermarket din Negreşti Oaş cărora le-a spus că merge spre Baia Mare. Maramureşeanul a dorit să coboare în Oraşu Nou, însă conducătorul auto i-a spus că îl duce până în Livada.

  Însă în zona Mujdeni, la ieşire din Oraşu Nou, cei trei bărbaţi au oprit autoturismul şi, prin ameninţări cu acte de violenţă, i-au luat maramureşeanului telefonul mobil şi o sumă de bani pe care o avea asupra sa, apoi la intersecţia DN 19 drumul spre satul Păşunea Mare acesta a fost dat jos din autoturism.

  Din acel moment poliţiştii au intrat în alertă, munca acestora fiind îngreunată de faptul că partea vătămată nu a reuşit să dea informaţii despre autoturismul în care s-a urcat. Însă, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii sătmăreni, marţi s-a reuşit identificarea şi prinderea celor trei. Este vorba despre Cristian J., în vârstă de 24 de ani, Sorin B., în vârstă de 22 de ani, şi Radu B., în vârstă de 34 de ani, toţi din judeţul Satu Mare. Faţă de ultimii doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş şi Judecătoriei Negreşti Oaş cu propunerile legale care se impun în acest caz.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img