More


  Marius Iepure, campionul Bavariei!

  - Advertisement -

  iepure

  Început excelent de sezon pentru sătmăreanul Marius Iepure. Alături de partenera lui, sud-africanca Otlille Mabousse, acesta a câştigat Campionatul Bavariei la secţiunea latino.

  “Am terminat pe primul loc din 16 perechi la Campionatul Bavariei. Concursul a avut loc în cadrul unui bal organizat de Clubul Rot Gold Casino din Nürnberg” ne-a declarat Marius Iepure, cel care s-a lansat la Royal Dance Club Satu Mare. Au fost premii totale de 1000€ , bineînţeles că s-au acordat cupe şi diplome. E un început bun pentru noi. Următorul concurs îl vom avea duminică 23 februarie in Olanda după care vine la mijlocul lunii martie Campionatul Germaniei“, ne-a mai spus Marius Iepure.

  De remarcat că pe lângă reyultatul obţinut ca sportiv, Marius Iepure se poate mândri şi cu perechile pe care le pregăteşte la clubul din Germania.

  “Toţi elevii mei au urcat pe podium la categoriile lor, de la copii la juniori şi tineret. Sunt foarte mulţumit” ne-a mai spus Marius care de luna viitoare va începe munca şi la renumitul post TV, RTL.

  Marius Iepure va dansa alături de o vedetă a postului în cadrul emisiunii Let’s dance în show-ul care va avea premierea pe 29 martie!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare