More


  N-am putut mai mult

  - Advertisement -

  Deşi au pornit încrezători spre Sebeş, handbaliştii de la CSM Satu Mare au suferit o corecţie usturătoare în meciul cu Voinţa, în sala Florin Fleşeriu.

  Gazdele au reuşit să se desprindă pe final câştigând cu 28-17, la pauză 12-10. Partida a fost una destul de echilibrată, până în minutul 53 când Sebeşul a profitat de faptul că CSM s-a aruncat în atac şi a marcat câteva goluri consecutive, pentru o victorie care îi duce pe locul doi în seria B a Diviziei A. De menţionat faptul că, în acele ultime minute, gruparea sătmăreană a ratat nu mai puţin de patru lovituri de la 7 metri, apărate de portarul Moga!

  Tabăra oaspete a acuzat şi arbitrajul piteştean, care a lăsat jocul mai liber. Clipea, Cioroiu şi Jurj s-au accidentat, iar fără aceştia în teren sau în formă, CSM a fost victimă sigură. În plus, Mureşan şi Ciaca nu au fost complet refăcuţi. „Am ţinut ritmul până în ultimele zece minute. Din păcate accidentările şi unele decizii ale arbitrilor şi-au pus amprenta. Am încercat să improvizez, din lipsă de jucători, dar nu am reuşit“, a spus antrenorul Nicolae Istrate.

  În urma acestui rezultat, CSM Satu Mare se îndepărtează de podium, chiar dacă mai are de jucat un meci restant, cu HC Sibiu. Campionatul intră într-o minivacanţă de trei săptămâni, după care CSM va întâlni acasă pe HC Piteşti.

  Pentru formaţia sătmă-reană au punctat Cosmin Chira – 7 goluri, Marian Clipea – 4, Ioan Morar – 4, Florin Mateş – 2 şi Andrei Popa – 1.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img